call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Major metoder for avløpsvann

Tre store metoder for avløpsvann

Fysisk

Avløpsvann-metode for behandling, som er atskilt med fysisk handling og resirkulert i avfall vann, som inneholder deaktivert forurensende stoffer (inkludert oljefilm og olje perler), kan deles inn i gravitasjon skille metode, sentrifugal skille metode og sil-filter interception metoden. Behandlingsmetode basert på prinsippet om varmen utveksling tilhører også den fysiske behandlingsmetode.

Kjemisk

Kjemisk reaksjon og masse overføring skille og fjerne oppløste, kolloidal delstaten miljøgifter i avløpsvannet eller konvertere den til harmløse stoffer i avløpsvann behandlingsmetode. Kjemisk behandling, behandling enheten basert på kjemisk reaksjon å legge legemidler er: koagulering, nøytralisering, redox og behandling enheten basert på masse overføring: utvinning, stripping, blåser, adsorpsjon, ion-exchange, elektrodialyse og omvendt osmose. De siste to prosesseringsenheter kalles Membranteknologi separasjon. Prosessen enheten bruker masse overføring har både kjemiske og relaterte fysiske funksjoner, så det kan skilles fra kjemisk behandling og bli en annen type behandlingsmetode kalt mekanisk-metoden.

Biologisk

Metabolsk handlingen av mikroorganismer, er organiske forurensninger i avløpsvannet, som løsning, kolloid og mikro suspensjon, forvandlet til en stabil og ufarlig avløpsvann behandlingsmetode. Ifølge ulike mikroorganismer, den biologiske behandlingsmetode kan deles inn i to typer: aerobic biologisk behandling og anaerob biologisk behandling. Biologiske avløpsvann er mye brukt i aerobic biologiske behandlingsmetode, i henhold til tradisjonell aerobic biologisk behandling metoden er delt inn i aktivert slam og biofilm metoden to kategorier. Aktivert slam metoden i seg selv er en behandling enhet, har en rekke Driftsmetoder. Utstyret tilhører Biofilm metoden har biological filterene, biologiske platespiller, biologiske kontakt oksidasjon tank og biologiske fluidized seng. Biologiske oksidasjon dammen kalles også naturlig biologisk behandlingsmetode. Anaerob biologiske behandlingsmetode, også kjent som biologiske vektreduksjon behandling, er hovedsakelig brukt til å behandle høy konsentrasjon organisk avløpsvann og slam. Prosessutstyr brukes er hovedsakelig fordøyelseskanal bassenget.

Biologiske kontakt oksidasjonsprosessen brukes til behandling av avløpsvann, dvs bio-kontakt oksidasjon teknologien brukes til å fylle utfylling i biologisk reaksjon tank og alle fyllstoff vært fylt med oksygenrikt kloakk og strømme gjennom den filler på en viss hastighet. Fylt med biofilm, kloakk og biofilm omfattende kontakter, i biofilm rollen mikrobiell metabolisme, kloakk organiske miljøgifter er fjernet, kloakk rensing. Til slutt, behandling av avløpsvann slippes ut i biologiske kontakt oksidasjon behandling system og innenlandske kloakk blandet etter behandling, klor desinfeksjon standarden utslipp. Biologiske kontakt oksidasjon er en prosessen mellom aktivert slam og biofilter, som er preget av innstillingen for fyllstoff i bassenget, lufting av bunnen av dammen er fylt med oksygen og kloakk i bassenget er i rennende tilstand å sikre full kontakt av kloakk med filler i kloakk, å unngå feil av kontakten mellom kloakk og filler i biologiske kontakt oksidasjon tanken.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd