call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Industrielle aluminet Sulfate rolle og bruk

Lett løselig i vann, aluminet sulfate i ren sulfuric syre ikke kan løses (men sameksistens), i svovelsyre løsning og svovelsyre oppløst i vann, så Løseligheten av aluminium sulfat i svovelsyre er Løseligheten av aluminium sulfat i vann.

Ved romtemperatur nedbør som inneholder 18 molekyler av krystallklart vann, vann 18 aluminet sulfate, industriell produksjon av mer enn 18 vann aluminium sulfat. Inneholder vannfri aluminet sulfate 51,3%, selv om 100 ℃ vil ikke autolyse (løselig i sin egen krystallklart vann).

Ikke lett vær og miste krystallklart vann, relativt stabilt, oppvarming blir dehydrert, høy temperatur vil deles opp i virksomheten for alumina og svovel oksider. Oppvarmet til 770 ℃ begynte å bryte ned i alumina, svovel trioxide, svoveldioksid og vanndamp. Løselig i vann, syre og alkaliske, uløselig i etanol. Vandig løsningen er sure. Hydrolyse produserer aluminiumhydroksid. Vandig løsningen kan koke i lang tid å produsere grunnleggende aluminium sulfat. Industriprodukter er grå, eksentrisk, granulerte eller massiv, med lav jern salt og lys grønn, og på grunn av lavpris jern salt er oksidert forlate overflaten gul. Råolje produktet er en hvit fin fin krystallstruktur. Ikke-giftig, støv kan stimulere øynene.

Rolle og bruk

Papirindustrien som rosin lim, voks emulsjon og andre forbindelser av precipitant, vann behandling som en flocculant, men også for skum brannslukningsapparat, produksjon av Alun, aluminium hvit råvarer, olje bleking, deodorant, noen stoffer av råvarer og så videre. Men også produksjonen av kunstig edelstener og høyere ammonium alum. Arsen innholdet på ikke mer enn 5mg/kg av produktet kan brukes for vann behandling flocculant.

1. papirindustrien brukt som papir størrelse agent for å forbedre avisens vann, varmeisolerende;

2. oppløst i vann kan gjøre vannet i små partikler og naturlig partikler kondensert i store deler av floc, og dermed fjernet fra vannet, er det brukt som vann og avløp koaguleringsmidler;

3. brukt som en grumset vannrensing agent, også brukt som en precipitant, fikse agent, filler og så videre. Brukt i kosmetikk som antiperspirant kosmetikk råvarene (snerpende);

4. brann industri, med bakepulver, skummende agent består av skum brann slukke agent;

5. analyse reagenser, mordant, soling agent, olje decolorizer, trebeskyttelse;

6. albumin pasteurisering stabilisator (inkludert væske eller frosset hele egg, protein eller eggeplomme);

7. kan brukes som råvarer for produksjon av kunstige edelstener og høyere ammonium alum, andre aluminates;

8. i brensel industrien, i produksjonen av chrome gul og innsjøen fargestoff som en precipitant, mens rollen som fikse og fylling agent.

Håndtering og oppbevaring

Bruk notater: lukket operasjon, lokale eksos. Operatører må trenes spesielt streng overholdelse av operasjonelle prosedyrer. Det anbefales at operatøren bruk en Selvsugende filter støvmaske, kjemisk sikkerhet briller, bære toxics og bruk gummihansker. Unngå støv. Unngå kontakt med oksiderende. Håndtering lys lasting og lossing, for å hindre skade på emballasjen. Utstyrt med en lekkasje akuttbehandling utstyr. Tomme beholdere kan være skadelige rester.

Lagring forholdsregler: Butikken i et kjølig, ventilert lager. Fra brann, varme. Skal lagres med oksiderende, unngå blandede lagring. Lagerområdet må være utstyrt med egnede materialer inneholder søl.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd