call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Introduksjon og prosessen med Hotel Catering avløpsvann

Introduksjon og prosessen med Hotel Catering avløpsvann

Følgende er de samme som den "

Det er flere måter å definere definisjonen av mat og drikke avfall: en henviser til næringsmiddelindustrien og spisestuen og produksjonen av avfall rester og avfall, det er et ordtak som restauranter, avløpsvann hoteller og annen mat industrien utslipp av oil.潲 vann, inkludert ris vann, Rissuppe, matrester, fishbone, bein rester, melon og så videre. Ifølge statistikk, bare mer enn 100 store og mellomstore byen catering industri, den daglige mengden avfall vann er nær 300 millioner t, hvis ikke behandlet vil føre til stor forurensning.

Først avfall egenskapene til mat

Hovedkomponentene i mat og drikke avfall er det resterende næringen og vann, stivelse, mat fiber, animalsk fett og annet organisk materiale som den viktigste komponenten, med høyt næringsinnhold, høyt vanninnhold, avløpsvann høye nivåer av fett og salt, forgjengelige gjæret lukt The hvis du samler det sammen med søppelrydding, transport og salg, vil alvorlig påvirke by og bolig liv, vil også påvirke sluttdeponi av innenlandske avfall effekt. I tillegg til matavfall inneholder mye av organisk materiale, sin ernæring er omfattende og rik, så lenge riktig behandling teknologi, du kan lage mat og drikke avfall skal fullt "ressursbruk".

Sekund, behandling av mat avløpsvann

Det er to måter å håndtere matavfall:

① Bruk av kjemiske reaksjoner, ved å legge kjemiske stoffer i avløpsvann i nedbryting av organisk rolle, avløpsvann og deretter begravd behandling. Fordelen med denne metoden er enkel, effektiv, ulempen er at et stort antall nyttig avfall avfall materiale avfall, og det er trolig føre til sekundære forurensning.

② matavfall

Vann gjennom en rekke prosesser i Organisk gjødsel for landbruksproduksjon. Denne metoden er konsekvent med harmløs, redusert, ressurs-orientert tilnærming, manglene ved høy utgifter, avløpsvann lang produksjon syklus, økonomisk effektivitet er ikke åpenbart. I dag brukes den andre metoden for behandling av mat og drikke avløpsvann. Etter samlingen av mat avløpsvann gå gjennom første faste-flytende stoffer separasjon. For flytende del av den første olje og vann separasjon, separasjon av avfall olje resirkulering, vann og deretter oppfølging behandling. Organisk innholdet av mat og drikke avløpsvann er høy, blir den solide delen av faste-flytende stoffer separasjon kompostert. Kompostering produkter brukes vanligvis som Organisk gjødsel til landbruket.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd