call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Maling og CoatingsApparent funksjoner

Tror at mange ikke forstår utsmykningen av eierne under renovering vil be bygging master, paint eller maling? er maling og maling samme? Hvis ikke, hva er forskjellen mellom maling og maling? La oss snakke om maling og maling i dag.

Maling har en lang historie i vårt land. Grunnen kalles maling, fra tidlig dette materialet er uatskillelig fra vegetabilsk olje og lakk, så ordet "male" bærer en tung historie og gamle kultur. Med kontinuerlig utvikling av vitenskap og teknologi, malingsindustrien vokser, maling varianter, kategorier har vært kontinuerlig nyskapende.

Begrepet "male" har dukket opp i 1950. I bransjen har alltid vært at maling og maling er bare det samme materialet for to forskjellige betegnelse. 1900-tallet 50-60 år, til 70 's, vil industrien være "male" forståelse som læring, "maling" forstås som kjent. Derfor, på den tiden "male" benevnelsen hvor mye med noen akademiske smak, det synes at bare research unit kan nyte tittelen på to ord maling Research institute eller maling laboratory. På samme tid, hvor produksjonen bedriftene er alle kalt maling fabrikk, maling fabrikk eller maling fabrikk.

Forvirringen av maling og maling navn begynte etter 1980. Med den raske utviklingen av økonomisk, bygg og anlegg har økt raskt, maling handelen er ikke lenger monopol i siste kjemiske systemet. Innenlandske bygging system i et stort antall nye lignende produksjonsanlegg brukte "male" som et firmanavn. Med den store tilstrømningen av arkitektoniske paint produkter i markedet, ordet "male" ikke er bare fra hellige akademiske Hall kom ut, også fordi arkitektoniske maling er hovedsakelig vannbaserte produkter, begrepet maling er derfor sosialt forvrengt, ensidig tro at maling er vannbasert, feilaktig tror at maling og maling er to ulike materialer, to ulike bransjer.

Nasjonale standarder (GB 5206.1) i maling og lakk grunnleggende begrepet for ordlisten standard, maling er definert som følger: belegg på overflaten kan danne en beskyttende, dekorative eller spesielle energi (for eksempel isolasjon, korrosjonshindrende, merking, etc.) av den SSD belegg for en klasse av flytende eller robust materialer. Meste av tidlig bruker av vegetabilsk olje som viktigste råvaren, den sies å male. Nå harpiksen har vært stor eller alle erstattet med vegetabilsk olje, kalles maling.

Ovennevnte definisjon er det to synsvinkler

1. grunnen til denne type materiale er at malingen ikke kalles maling, mer er utbygging av maling varianter og kategorier, fordi navnet på malingen ikke har dekket næringens eksisterende produkter og paint et ord kan dekke alle typer industri prod produkter, bruk av maling navn mer nøyaktig, mer vitenskapelig. som pulver belegg produkter ikke er egnet for bruk av maling betegnelse, er maling og maling her ikke utskiftbare. Derfor belegget kan dekke solid pulverbelegg og flytende maling, men erstatning er ikke så standard forklaringen ikke er veldig på plass.

2, standarden på belegget på sikt "note": dvs "i bestemte navnet på maling kan brukes i"maling"ordet uttrykke, som blander maling, tykk maling, etc." også noen feil. Fordi faktisk "male" ikke er bare brukes i bestemte maling varianter, men også et stort antall belegg i kategorien som akrylmaling, polyuretan maling, etc., men også en rekke programmer i feltet av generiske, som korrosjonshindrende maling , billakk, maritim maling og så videre. Faktisk, i tillegg til enkeltsaker, maling og maling to ord er universelle, det er ikke spesielt i de spesifikke variantene kan uttrykkes.

Den tilsynelatende karakteristiske av maling og maling er flytende, det kan ikke være dekket med solid paint unntatt flytende maling. Siden omfanget av dekningen er annerledes, er det vanskelig å forklare konseptet av maling og maling.

I dag er vannbasert maling og pulverlakker har blitt mer og mer, spesielt vannbasert maling er viktigste maling i Kina utgjorde ca 38% av totalen. Vannbasert maling og fet lakk dens kjemiske egenskaper er fundamentalt forskjellige, vannbasert maling og fet maling produktet egenskaper har også en stor forskjell, så vannbasert maling som en stor gren av maling bransjens gamle forstå, er ikke vitenskapelig. vannbasert maling og oljemaling (kjønn) bør være satt opp i flytende maling to forskjellige serier. Lær mer om dekorasjon kunnskap, kan besøke: Chongqing Villa dekorasjon kunnskap erfaring.

Derfor, i den grunnleggende terminologien standard ikke bare trenger å rette standarden på maling terminologi, men også maling, lakk og vannbasert maling terminologi standarder. De kan defineres som:

Belegg: En klasse flytende eller robust materiale som er belagt på overflaten av et objekt for å danne en solid film med beskyttelse, dekorasjon eller spesiell energi (for eksempel isolasjon, korrosjonshindrende, merking, etc.). inkludert olje (kjønn) maling, vannbasert maling, pulverlakkering.

Paint: flytende maling som kan flyte. inkludert oljemaling (kjønn) og vannbasert maling.

Maling: organiske løsemidler til middels eller høy tørrstoff, løsemiddel-fri fet maling.

Vannbasert maling: maling som kan oppløst med vann eller spres med vann.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd