call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Teknologi og analyse av slakteri Waster vannbehandling

Teknologi og analyse av slakteri Waster vannbehandling

Slakting avløpsvann fra sirkelen skyll, skyll, slakting og andre plante gulvet skyll, hot hår, split, ikke en stift mat behandling, vaske olje, den har en stor mengde vann, ujevn drenering, Waster vannbehandling høye konsentrasjoner av urenheter og suspendert stoff, gode biokjemiske egenskaper. Dessuten, er det den største forskjellen med andre høy konsentrasjon av organisk avløpsvann er høy NH3-N konsentrasjonen (ca. 120mg/l), så i prosessdesign bør ta hele regningen av NH3-N om virkningen av Waster vannbehandling.

Analyse av vannkvaliteten slakteri avløpsvann

Slakting avløpsvann fra sirkelen skyll, skyll, slakting og andre plante gulvet skyll, hot hår, split, ikke en stift mat behandling, vaske olje, den har en stor mengde vann, Waster vannbehandling ujevn drenering, høye konsentrasjoner av urenheter og suspendert stoff, gode biokjemiske egenskaper. Dessuten, er det den største forskjellen med andre høy konsentrasjon av organisk avløpsvann er høy NH3-N konsentrasjonen (ca. 120mg/l), så i prosessdesign bør ta hele regningen av NH3-N om virkningen av Waster vannbehandling.

Forbehandling av slakteri avløpsvann

Forbehandling av slakting avløpsvann er nøkkelen til effektiv drift av hele systemet. Slakting avløpsvann i de solide partikler (SS) opp til 1000 mg/l, suspendert saken er lett bedervelige organisk materiale, må være betimelig avskjæring, på den ene side å hindre påfølgende rørledning utstyr blokkering, derimot umiddelbar rydde opp til unngå partikler organisk materiale i avløpsvannet og bli vannløselig organisk materiale, Waster vannbehandling resulterer i avløpsvann CODCr, BOD5 konsentrasjon økt. Slakting av avløpsvann inneholder et stort antall pig husdyrgjødsel, usøtet feed gjerde vask vann og generell slakting av to hovedkategorier av avløpsvann.

Skyll vannet er forbehandlet av en septic tank og fusjonerte så med den generelle slakteri avløpsvannet inn Waster vannbehandling stasjonen. Pig husdyrgjødsel og ufordøyd feed avsatt i septic tank er pakket ut og tørket av klem faste-flytende stoffer skilletegn fuktighetsinnhold på opptil 70%) som en fiskefôr.

Det er to hovedmetoder for forbehandling av slakting avløpsvann: floatation og sikting (filtrere porestørrelse 1 ~ 5mm). Air flotasjon brukes hovedsakelig i behandling stasjonen med små avløpsvann. Den viktigste ulempen er at utstyret er komplisert, vanskelig å administrere og kjøre koste høy og dårlig hygieniske forhold. Screening er hovedsakelig brukt til forbehandling av slakting avløpsvann med store avløpsvann, Waster vannbehandling praktisk ledelse og stabil drift.

Også i filteret før måtte sette fiske bassenget, grov rutenett (50 × 5 mm), grov grille (20mm) og andre beskyttelsestiltak.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd