call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Rollen til industriell aluminet Sulfate i papirfremstilling og sin forberedelse

Rollen til industriell aluminet Sulfate i papirfremstilling og sin forberedelse

Dimensjonering vanligvis brukt industrielle aluminet Sulfate (også kjent som alum eller bauxitt) som en precipitant, den største kjemiske sammensetningen er 14 ~ 18 krystallklart vann med industrielle aluminet Sulfate, Al2O3 innhold på 14 til 15%. Industrielle aluminium sulfat er lett å oppløse, løsningen er Sure, etsende. Bauksitt inneholder urenheter bør ikke være for mye, spesielt jern salt kan ikke være for høyt, ellers vil det bli rosin gum, fargestoff kjemiske effekt, påvirker fargen på papir.

Kvaliteten på Bauksitt er: mengden av alumina er mer enn 15,7%, innholdet i jernoksid er mindre enn 0,7%, innholdet i vann uløselig er mindre enn 0,3%, gratis gratis svovelsyre.

Bauksitt i papir gjør en stor rolle, først og fremst behovet for dimensjonering, mens det er også fornøyd med de andre kravene papir. Bauksitt er Sure, legge til flere bauksitt påvirker direkte Internett pH endringene i gjødsel. Selv om papiret er nå nøytrale eller alkalisk endre, industrielle aluminet Sulfate, men rollen bauksitt i papiret ignoreres ikke.

Resultatene viser at ses potensielle kan kontrolleres ved å justere pH verdien av Internett, som effektivt kan forbedre vann filtrering rate og oppbevaring rate på Internett gjødsel og kan effektivt kontrollere harpiks barriere med talkum. Passende økning i bauksitt å redusere pH verdien av slurry, men også kan effektivt redusere vedheft av cellulose og redusere trykket forårsaket ved å trykke papirrullen. Vanligvis uttrykt som en klem papir ull i lang tid, kan være hensiktsmessig å øke mengden av bauxitt. Men mengden bauksitt kontroll riktig, hvis mengden av for mye, ikke bare kaste bort, men også gjøre papiret skarpe. Og føre til korrosjon av papir maskindeler og net, teppe tap. Derfor kontrolleres mengden bauksitt generelt av kontrollere pH mellom 4.7 og 5.5.

Metoden for oppløsning Bauksitt er hot-oppløsning og kalde-oppløsning. Førstnevnte er oppvarmet med oppvarming å akselerere oppløsningen av alumina; sistnevnte er syklusen av alumina i vandig løsningen å akselerere diffusjon og oppløsning. Sammenlignet med den varme smelter metoden, løsningen har fordelene ved lagring steam og forbedre miljøet av denne oppfinnelsen, og det er en bedre oppløsning metode.

1) kaldt løsning metode

Kalde smelter utstyr hovedsakelig har oppløst tank, sirkulerende pumpen og midt tank. Oppløsning tank bunn taper, høy med en filter plate, den øvre delen av tanken med en sirkulasjon inn i røret. Oppløst løsning gjennom filteret plate i midten tanken og sendt tilbake til utvinning tanken av sirkulerende pumpen. Oppløsning operasjonen er: først til oppløst tanken ved å legge en viss mengde vann, industrielle aluminet Sulfate åpne fem pumpen, og i prosessen kreves en viss bauksitt (industriell aluminet Sulfate), etter en viss tid, sjekk om den oppløste, å bli oppløst bestemme konsentrasjonen, og Juster for å møte kravene til prosessen og til slutt stoppe syklusen, væsken sendt til lagring bassenget.

2) hot smelte metode

Termisk oppløsningen er en tradisjonell metoden av oppløsning, hovedsakelig gjelder planter, vanligvis trenger ikke sirkulasjonspumpe, metoden operasjon: første bauksitt i akvariet, sammenlegge aktuelle vann (om hvor mye bauksitt 18 ~ 20 ganger), og deretter direkte gjennom dampen kokende (helst med røring). Etter 20-30 minutter, før det var helt gjennomsiktig stoppe steam, la den stå fortsatt klare, avkjølt til 35 ℃ eller så, og deretter filtrert til lagertankens.

Konsentrasjonen av alumina løsningen er ca 2 til 3' være bestemt tyngdekraften er 1.02 til 1,03, som er ca 6 til 8 g/l av Al2O3.

Mengden av bauksitt avhenger av mengden av rosin, samt produksjon av vann. Generelt for mengden rosin 2 til 3 ganger. For eksempel produksjon av vannets hardhetsgrad, industrielle aluminet Sulfate ikke bare å øke mengden av bauksitt, og det beste bruken av syre bauxitt. Derfor selve produksjonen, mengden av bauksitt noen ganger nådd beløpet av rosin 4 til 5 ganger.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd