call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Waster vann behandlingsmetode vil du vite?

Waster vannbehandling metoden du vet?

Formålet med Waster vannbehandling er å skille forurensninger i avfall vann på en måte, eller å konvertere den til harmløse stoffer, slik at kloakken er renset. Generelt å hindre forebygging av gift og patogener infeksjon; å unngå lukten av lukt og hater synlige objekter å møte kravene til ulike formål.

Den grunnleggende avfall behandlingsmetoden er å bruke fysiske, kjemiske eller biologiske metoder eller flere metoder for å bruke for å fjerne skadelige stoffer i avløpsvann, vannkvalitet og behandling av skjebnen til vannet for å bestemme dens behandling, Waster Vannbehandling kan deles inn i en generell, sekundær og tertiær behandling.

Waster vann behandling grunnleggende metoder: (1) primær behandling benytter fysisk behandlingsmetoder, dvs grille, sil, sediment, sedimentering tank, grease trap og andre strukturer, fjerne avfall vann i suspendert stoff, oljeflaket, første justering PH, redusere graden av korrupsjon av avløpsvannet. Avløpsvann etter et nivå av behandling, generelt ikke oppfyller utslippsstandarder (BOD fjerning rate av bare 25-40%). Det er vanligvis en forbehandling scenen, for å redusere oppfølging prosessen belastningen og forbedre behandling effekten.

Grunnleggende metoder for Waster Water Treatment: (2) videregående behandling er bruken av biologiske behandlingsmetoder og noen kjemiske metoder for å fjerne avfall vann i nedbrytning av organisk materiale og del kolloidalt forurensende stoffer. Etter videregående behandling, fjerning rate av BOD i avløpsvann kan nå 80-90%, dvs hvor mye BOD kan være mindre enn 30mg/L. Etter videregående behandling av vann, generelt kan møte landbruket vanning standardene og avløpsvann utslipp standarder, så sekundære behandling er hoveddelen av Waster vannbehandling. Men etter videregående behandling av vann beholder en viss mengde partikler, biologisk nedbryting av oppløst organisk materiale, oppløst uorganiske og nitrogen og andre alger verdiøkende næringsstoffer, og inneholder virus og bakterier. Og dermed kan ikke oppfylle kravene til høyere utslippsstandarder, som behandling inn i flyten av mindre, dårlig fortynning av elven medfører forurensning, kan ikke brukes direkte som vann fra springen, industrielle vann og grunnvann lade vann.

Waster vannbehandling grunnleggende metoder: (3) tertiær behandling er å lenger fjerne sekundære behandling kan ikke fjerne forurensninger, som fosfor, nitrogen og biologiske vanskelig å nedverdige organiske miljøgifter, uorganisk forurensning, patogener og så videre. Tertiær behandling av avløp er basert på sekundære behandlingen, ytterligere ved hjelp av kjemiske metoder (kjemisk oksidasjon, kjemiske nedbør, etc.), fysiske og kjemiske metoder (adsorpsjon, ion-exchange, membran separasjonsteknologi, etc.) til Fjern noen av de bestemte typen "dyp behandling" metoden. Selvfølgelig, tertiær behandling av avløpsvann er kostbar, men kan gjøre full bruk av vannressursene. Følgende er de samme som den "

Waster vannbehandling er ganske komplisert valg av behandlingsmetode basert på vannkvalitet og kvantitet av avløpsvann, bruk av vann eller vann tas i betraktning. Men også å vurdere avløpsvann behandlingsprosessen slam, bruk av rester og sekundære forurensing problemene og utvinning av flocculants.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd