call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hjem > Nyheter > Innhold

Waster vann Treatmentthree metoder

Med mangfoldet av menneskeliv, jordens kloakk er også mer og mer, så vi trenger å håndtere kloakk, hvordan håndtere kloakk?

Først er kloakk delt inn i innenlandske kloakk og industrielt avløpsvann, behandling metoder er vanligvis delt inn i fysiske metoder, kjemiske metoder og metoder, i denne tre metoder for en kort introduksjon.

Metode 1: Fysiske metoder

1. fysisk nedbør metoden er generelt bruk av precipitants å absorbere forurensninger i kloakk, der de viktigste precipitants, behandling av forskjellige miljøgifter, behovet for å velge de tilsvarende precipitant og metoden generelt ikke ikke produsere sekundære forurensning.

2. adsorpsjon metoden, er bruk av adsorbents å forurense forurensninger i kloakken til oppnå behandling av kloakk, som en av de vanligste adsorbent: aktivert karbon, men adsorbent er vanligvis en engangs forbruksvarer, kostnadene kan være høyere.

3. utvinning metoden, metoden vanligvis bruke en bestemt utvinning agent, vann forurensing utdraget.

4. membran filtrering, vanligvis bruker et bestemt semipermeable membran, bare vann eller bare forurensninger gjennom membran, for å oppnå separasjon av forurensning.

Metode 2: Kjemisk metode

1. nøytralisering metoden, dette er bruken av kjemiske syre og alkaliske nøytralisering reaksjon, forurensende stoffer er generelt syre eller alkaliske, så med de kjemiske stoffene må nøytraliseres for å produsere ikke-forurensende kjemiske salter.

2. kjemisk nedbør metoden, bruk av miljøgifter og kjemiske reaksjoner kan forekomme, siste materialet kan ikke løses i vann, og deretter bruke fysisk nedbør eller filtrering og andre metoder for å oppnå effekten av separasjon

3. elektrolyse, metoden brukes vanligvis til å håndtere metalliske saltstoffer, gjennom nedbør av metall ioner å oppnå metoden kloakk behandling.

Metoden 3: biologi

1. det brukes vanligvis til å oppløse organisk materiale i uorganiske saken og til slutt oppnå metoden av forurensning. Metoden generelt må bruke bakterier, bakterier er delt inn i aerobe bakterier og anaerob bakterier, så måtte bruke egenskapene til mikroorganismer For etablering av et passende bomiljø.

Kloakk behandling, vanligvis brukes flere metoder sammen for å oppnå rask og effektiv behandling resultater.


Kontakt oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Kina, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Kina Boshan-vinner kjemikalier co, Ltd